A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Elnézést kérünk, webáruházunk jelenleg zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
Tisztelt Látogató! Webáruházunk eladó! Érdeklődni a webaruhaz@outletsportbolt.hue-mail címen lehet!

UNDER ARMOUR TECHNOLÓGIÁK

A HeatGear termékeket elsősorban meleg napokon, vagy edzőteremben ajánjuk viselni. Az Under Armour első forradalmi újítása szárazon és kényelmesen tart a meleg időben is, azáltal hogy elszívja az izzadságot/nedvességet a testről. Végeredményként pedig az ilyen módon szabályozott testhőmérséklet által a termék viselője bármikor képes lesz a maximális teljesítményre, legyen az edzés, gyakorlás, vagy meccs közben. 

 

A ColdGear termékeket hideg napokra ajánljuk. Coldgear termékeink elvezetik a nedvességet a testről, ugyanakkor megőrzik annak hőjét. Teljesíti a lehetetlent: melegen tartja a testet anélkül, hogy súlyos plusz rétegekre lenne szükség. A csupán kétrétegű anyag belső „borítása” puha és melegen tartja a testet, a külső sima rétege pedig lehetővé teszi, hogy az izzadtság gyorsan távozzon az anyagon keresztül és elpárologhasson. Ezen tulajdonságok által vált a Cold Gear technológia az Under Armour legikonikusabb és legmegbízhatóbb megoldásává bármilyen hideg időben történő sportoláshoz.

 

Az AllSeasonGear termékek biztosítják az optimális testhőmérsékletet a szélsőségektől mentes középhőmérsékleti viszonyok között. Tavasszal és ősszel éppúgy ideális viselet, mint állandó középhőmérsékletű termekben, csarnokokban, így előnyös öltözet akár teremsportokhoz is. 

 

Az Under Armour Storm technológia lényege, hogy az így készített termékek anyaga úgy  lett kialakítva, hogy maximálisan ellenálljon a nedvességnek, legyen az eső, vagy akár hó.  A Storm vízlepergető termékek ugyanolyan puha és kellemes tapintású anyagokból készültek és ugyanolyan könnyűek, mint a többi Under Armour  ruhadarab. Az ilyen technológiával készült termékek megtalálhatóak a legtöbb kategóriában , úgy mint az Under Armour Charged Cotton, az Armourfleece, ColdGear vagy a golf termékek között is. Ezért aztán mindegy, hogy  milyen sportot választunk, legyen az  foci, futás vagy túrázás, az Under Armour Storm termékek melegen és szárazon fognak tartani. 

 

: A világ első technikai pamut anyaga: gyorsan száradó, nedvesség elvezető, hihetetlenül puha és rugalmas. A kiváló minőségű pamutszálak egy részét kezelik vagy „feltöltik” egy víztaszító vegyülettel, melytől hidrofóbbá (víztaszítóvá) válik, míg a többi szálat kezeletlenül hagyják, amik így hidrofilek (nedvszívók) maradnak. Ezen szálak összeszövése nyomán születik meg a Charged Cotton ™ mint anyag. A hidrofób szálak taszítják a nedvességet, míg a hidrofil szálak vonzzák azt; ez lehetővé teszi a nedvesség számára, hogy nagyobb felületen terüljön szét, lényegesen gyorsabb párolgást vagyis száradást előidézve mint hagyományos pamut esetén. Az izzadtság bekerül az anyagba, majd megjelenik a külső felszínén csíkokban, szemmel láthatóvá téve, hogyan is működik. A legfontosabb előnyei: a hagyományos pamuténál lényegesen gyorsabb száradás, az 5% elasztánnak köszönhetően extra rugalmasság, ultrakönnyű 4 irányú sztreccs konstrukciója növeli a mozgásszabadságot és megőrzi alakját, illetve átizzadva sem tapad a testre.

 

CHARGED COTTON

A CHARGED COTTON™  a világ első technikai pamut anyaga: gyorsan száradó, nedvesség elvezető, hihetetlenül puha és rugalmas. A kiváló minőségű pamutszálak egy részét kezelik vagy „feltöltik” egy víztaszító vegyülettel, melytől hidrofóbbá (víztaszítóvá) válik, míg a többi szálat kezeletlenül hagyják, amik így hidrofilek (nedvszívók) maradnak. Ezen szálak összeszövése nyomán születik meg a CHARGED COTTON ™ mint anyag. A hidrofób szálak taszítják a nedvességet, míg a hidrofil szálak vonzzák azt; ez lehetővé teszi a nedvesség számára, hogy nagyobb felületen terüljön szét, lényegesen gyorsabb párolgást, vagyis száradást előidézve, mint hagyományos pamut esetén. Az izzadtság bekerül az anyagba, majd megjelenik a külső felszínén csíkokban, szemmel láthatóvá téve, hogyan is működik. A legfontosabb előnyei: a hagyományos pamuténál lényegesen gyorsabb száradás, az 5% elasztánnak köszönhetően extra rugalmasság, ultrakönnyű 4 irányú sztreccs konstrukciója növeli a mozgásszabadságot és megőrzi alakját, illetve átizzadva sem tapad a testre.

 

 

COLD BLACK

 

A COLD BLACK egy olyan forradalmian új technológia, ami segít visszaverni a napból származó infravörös sugárzás (ez felelős a hőért) 60%-át, így csökkentve a hőérzetet. Ennek eléréséhez egy speciális festéket használnak - nem egy utókezelést -, ezért a hatás nem múlik el a mosások alkalmával. Legfontosabb előnyei, hogy egy sötét színű COLD BLACK pólót napos időben viselve ugyanolyan hőmérsékletet biztosít (vagyis nem melegebbet), mint egy hagyományos fehér pólót viselve ugyanazon időjárásban. A COLD BLACK technológia előnyei tehát sokkal jobban érvényesülnek egy sötét színűCOLD BLACK termék esetén, mint világosabb színeknél, így kánikulában sem kell feltétlenül a fehér viselethez ragaszkodni, nyugodtan használhatunk bármilyen egyéb színű terméket is, a hőérzetünket ez nem fogja befolyásolni.

 

COLDGEAR INFRARED

A vékony kerámia anyagú szálakkal belülről bevont termékeket azért fejlesztették ki, hogy a test által kibocsátott hőből, minél nagyobb mennyiséget tudjunk megőrizni a mozgás során, még extrém hideg időjárási körülmények között is. Ez a technológia lehetővé teszi,  hogy egy könnyebb anyag is maximálisan megtartsa a test melegét, úgy működve, mint egy elektromos takaró, azaz a kerámia bevonat segítségével a test által felhalmozott hőt tovább tartja meg, a termék lassabban hűl ki. 

 

MICRO G

A MICRO G®  egy különleges habszerű formula mely nagyobb sűrűséggel bír egységnyi térfogaton belül (fajsúly) mint bármilyen más ismert hab. Könnyebb, mint a hagyományos talpak, így gyorsabb. Vékonyabb, mint a hagyományos talpak, így stabilabb. Rugalmasabb, mint a hagyományos talpak, így dinamikusabb.  Erősebb, mint a hagyományos talpak, így  tartósabb. A MICRO G®’ különleges összetétele nagyobb sűrűséget biztosít, mint a hagyományos középtalpak. Ez annyit jelent, hogy a MICRO G® jobb ütés elnyelést biztosít, egy sokkal vékonyabb talppal is. A vékonyabb MICRO G® középtalp közvetlenebb kapcsolatot tesz lehetővé a láb és a talaj között, így a sportoló sokkal biztosabban és hatékonyabban mozoghat anélkül, hogy ez a rugalmasság és a kényelem rovására menne. A MICRO G® lassabban veszi át a becsapódások energiáját, mint a hagyományos középtalpak, ami annyit jelent, hogy sokkal érzékenyebb és sokkal hatékonyabban adja azt vissza.

 

STORM

Az Under Armour STORM technológia lényege, hogy az így készített  termékek anyaga úgy  lett kialakítva, hogy maximálisan ellenálljon a nedvességnek, legyen az eső, vagy akár hó.  A STORMtermékek ugyanolyan puha és kellemes tapintású anyagokból készültek és ugyanolyan könnyűek, mint a többi Under Armour  ruhadarab. Az ilyen technológiával készült termékek megtalálhatóak a legtöbb kategóriában úgy, mint az Under Armour CHARGED COTTON, az Armourfleece, COLDGEAR vagy a golf termékek között is. Ezért aztán mindegy, hogy  milyen sportot választunk, legyen az  foci, futás vagy túrázás, az Under Armour STORM termékek melegen és szárazon fognak tartani.

 

MPZ MODULAR PROTECTION ZONE

Rugalmas és könnyű párnázott védőelemek a szükséges pontokon anélkül hogy a kompressziós hatás csökkenne.

 

 

FLATLOCK SEAMING

Speciálisan lapított varrás, amely nem irritálja a bőrt és meggátolja a bőr kidörzsölődését.

 

 

ARMOURGRIP

Speciálisan tapadó anyag, amely meggátolja az anyagok mozgás közbeni kellemetlen érzést okozó elcsúszását.

 

 

WIND RESISTANT

Meggátolja a szél testfelülettel való érintkezését és segíti az optimális testhőmérséklet fenntartását.

 

 

360 REFLECTIVITY

Fényvisszaverő elemek, amelyek javítják a láthatóságot minden irányból, még rossz látási viszonyok között is.

 

 

UPF

Ultraibolya sugárzás elleni védelem, amely megóvja a bőrt a Nap káros sugárzásaitól és az idő előtti elöregedéstől.

 

 

ODOR CONTROL

Meggátolja a kellemetlen testszagokért felelős baktériumok elszaporodását.

 

 

MOISTURE TRANSPORT

Elvezeti a nedvességet a testről, szárazon tartva így a sportolót.

 

 

4-WAY STRETCH

Könnyű, 4 irányban egyformán nyúló anyag, ami segíti a szabad mozgást és csökkenti a száradási időt.

 

 

STRATEGIC
VENTILLATION

Beépített szellőző elemek a kulcsfontosságú területeken, ahol a legtöbb hő képződik. Hűsíti a testet meleg időjárás esetén.