A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Elnézést kérünk, webáruházunk jelenleg zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
Tisztelt Látogató! Webáruházunk eladó! Érdeklődni a webaruhaz@outletsportbolt.hue-mail címen lehet!
F.I.T. - Rövidítés, jelentése: Funkcionális Innovatív Technológiák.

DRI-FIT - Ez a technológia az izzadtság elvezetését szolgálja. A használó bőrfelszínéről a szövet felületére szívja a felesleges nedvességet, így gyorsabban elpárologhat.

Therma-Fit - Bolyhosított belső anyag, ami biztosítja a hőszigetelést, ezzel megtarta a test természetes melegét.

Storm-Fit - Szél- és vízállóságot szolgál. A vizállóság szintjét egy index szám jelöli a következőképpen:
  • STORM-FIT 1: védelem mérsékelt időjárás esetén
  • STORM-FIT 5: könnyű és mérsékelt eső vagy hóesés(5000 mm-ig vízálló)
  • STORM-FIT 10: erős esőzés(10000 mm-ig vízálló)
  • STORM-FIT 20: Szélsőséges esős vagy havas idő(20000 mm fölött is vízhatlan)
DRI-FIT Knit - Ez a speciális kialakítású különböző sűrűségű szövéssel készített puha és könnyű anyag segít a hőszabályozásban. Kiváló szellőzést biztosít a stratégiai pontokon a nyitott anyagszerkezetnek köszönhetően.

DRI-FIT Touch - Könnyű és jól szellőző anyag, ami könnyed viseletet biztosít a melegben. A felhevült testet kíválóan hűsíti a nagy melegben légáterszetőképességének köszönhetően. Szabad mozgást tesz lehetővé rugalmasségának köszönhetően.

DRI-FIT Wool - Gyapjút és poliésztert kombináló anyag, ami biztosíta a meleget, ugyan akkor a mozgásszabadságot és a jó szellőzéstis. Elevezeti az izzadtságot és gyors száradást tesz lehetővé.

Sphere Technológia - Háromdimenziós szerkezetű kialakítás a szövet belső részén, ami egy mély légréteget teremt a bőrfelszín és a ruha között. A speciális kialakításnak köszönhetően megtartja a mozgásközben termelődött hőt és optimalizálja ennek a légrétegnek a működését.

  • Sphere Dry - Csökkenti a nedvesség érzetet és elősegíti az izzadtság gyorsabb elpárolgását.
  • Sphere Cool - Elősegíti a felesleges izzadtás gyors párolását, így segít a test természtes  hűtésében.

Nike PRO - Sportolóknak készített aláöltözet. Puha, dörzsölés mentes, testhezálló. Fedik a testet és kiválóan elvezetik az izzadtságot.

PRO Hyperwarm - Testhezálló. Kiválóan megtartja a test természetes hőmérsékletét, így ez a technológia megfelelő választás hűvös, hideg idő esetén.