A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Elnézést kérünk, webáruházunk jelenleg zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
Tisztelt Látogató! Webáruházunk eladó! Érdeklődni a webaruhaz@outletsportbolt.hue-mail címen lehet!
Az adidas egy német sportruházati és cipőgyártó cég, amely 1949-ben alakult Herzogenaurachban, Bajorországban. A céget Adolf "Adi" Dassler alapította, aki testvérével, Rudolf Dasslerrel együtt korábban a Gebrüder Dassler Schuhfabrik nevű cipőgyárat vezette. Adi és Rudolf kapcsolata megromlott, és 1949-ben különváltak, Adi megalapította az Adidast, Rudolf pedig a Pumát.

Az Adidas gyorsan növekedett, és hamarosan a világ egyik vezető sportruházati és cipőgyártó cége lett. A cég a sportolók támogatásával és az innovatív termékekkel szerzett hírnevet. Az Adidas számos ikonikus cipőt és ruhadarabot dobott piacra, köztük a Superstar, az Stan Smith, az Ultraboost és az Adizero cipőket, valamint a Three Stripes, az Adicolor és az Originals kollekciókat.

Az Adidas számos sportágban van jelen, beleértve a futballt, a kosárlabdát, az atlétikát, a teniszet, a golfot és a futást. A cég számos sportolót támogat, köztük Lionel Messit, Cristiano Ronaldót, Serena Williamst és Usain Boltot.

Az Adidas egy globális vállalat, amely több mint 160 országban van jelen. A cég termékeit több mint 10 000 üzletben értékesítik világszerte.

Az Adidas egy sikeres és innovatív vállalat, amely a sportolók támogatásával és az innovatív termékekkel szerzett hírnevet. A cég az egyik vezető sportruházati és cipőgyártó cég a világon.